Hapšenja u Podgorici, Bijelom Polju i Mojkovcu: Otvorili lokale uprkos zabrani

Policija je uhapsila još četiri osobe jer su, uprkos zabrani, otvorile lokale i vršile ugostiteljske usluge, saopšteno je na Tviter nalogu crnogorske policije. Svima je, kako je saopšteno iz nadležnih tužilaštava, određeno zadržavanje do 72 sata.

“U Podgorici su uhapšeni S.M. (54) i D.S. (47), koje su bez znanja vlasnika otvorile ugostiteljski objekata „Zetski dom“ u Zeti i na taj način prekršile privremenu mjeru zabrane koja je izrečena od strane Ministarstva zdravlja o sprječavanju prenošenja korona virusa u Crnoj Gori“, navedeno je u saopštenju.

Podgorička policija je uhapsila i A.D. (27) zbog istog krivičnog djela koje je počinio na način što je otvorio ugostiteljski objekat „Teatro“ u Tuzima i vršio ugostiteljske usluge.

“Policija u Mojkovcu je lišila slobode V.B. zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. On je juče otvorio ugostitetljski objekat „Rovca“, vršio ugostiteljske usluge i tim prekršio privremenu mjeru zabranu koja je izrečena od strane Ministarstva zdravlja o sprječavanju prenošenja korona virusa u Crnoj Gori“, dodali su u saopštenju.

Lica će uz krivične prijave biti privedena nadležnom tužitvima na dalje postupanje.

Izvor:PortalAnalitika

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor