FK Berane potpisalo stipendijske ugovore sa pet fudbalera

FK Berane potpisalo je danas trogodišnje ugovore sa pet polaznika Omladinske škole, među igračima nalaze se omladinski i kadetski reprezentativci.

„Sa ponosom vas obavještavamo da smo danas potpisali stipendijske ugovore na 3 godine sa mladim talentima, polaznicima Omladinske škole FK Berane. Budućim nadama kako našeg kluba tako i crnogorskog i evropskog fudbala, taj cilj je od danas mnogo bliži. Paraf u prisustvu roditelja stavilo je 5 momaka među kojima su omladinski i kadetski reprezentativci.“ poručili su iz kluba.

Ugovore su potpisali: Vasilije Osmajlić, napadač (2005.) Matija Ivanović , štoper (2006.) Muljaz Adrović, vezni (2006.) Alem Hodžić, napadač (2007.) Petar Barjaktarović, vezni (2007.)

Među prvima koji su im čestitali su predsjednik kluba Dragutin Joksimovic , Saša Maksimović i Dejan Jovović članovi uprave, Radojko Zeko Spalević trener omladinske selekcije, Milan Radulović šef stručnog štaba seniorske ekipe, Ivica Ćulafić trener seniorske ekipe i Dragiša Vlahović direktor omladinske škole i trener seniorske ekipe.

Ono što ih je posebno obradovalo je i prisustvo prvotimaca Vuka Vulevića, Danila Vukićevića, Nemanje Tmušića i kapitena Nikole Tmušića.

„Naš klub je stvorio preduslove za vaš napredak a u budućnosti ćemo raditi na tome da ti uslovi budu još bolji. Poštujte vaše trenere, jer oni će vas najbolje naučiti ono što treba da postignete“ – rekao je predsjednik kluba Dragutin Joksimović.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor