Džoni Dep dobio prvu ulogu nakon optužbi za zlostavljanje

Nakon što mu je filmska industrija zatvorila vrata zbog optužbi bivše supruge Amber Herd za psihičko i fizičko zlostavljanje, Džoni Dep se ipak vraća snimanju filmova.

epa09528551 US actor Johnny Depp arrives for the screening of ‘Puffins’ at the 16th annual Rome International Film Festival, in Rome, Italy, 17 October 2021. The Festa Del Cinema Di Roma runs from 14 to 24 October. EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Glumac je zbog optužbi za zlostavljanje izgubio ulogu Grindelvalda u franšizi „Fantastične zvijeri“ na zahtjev produkcijske kuće, a nakon toga bilo mu je gotovo nemoguće pronaći novu ulogu.

Ipak, čini se da su se stvari za njega promijenile.

Prema pisanju portala „The Hollywood Reporter“, Dep bi trebalo da glumi kontroverznog francuskog kralja Luja XV u filmu koji režira francuska rediteljka Maiven Le Besko, a čije snimanje bi trebalo da počne ovog ljeta.

Glumac je svoju posljednju ulogu odigrao u filmu „Minamata“ iz 2020. godine, koji je sam i producirao. Dep je s tim filmom htio da vrati karijeru na pravi put, međutim to mu nije baš uspjelo.

izvor: antenam.net

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor