DPS Pljevlja: Rovčanin zamajava i vrijeđa inteligenciju građana Pljevlja

Nikad kraja egzibicijama i folirantskom pristupu Demokrata i njihovog predsjednika u Pljevljima. Skoro dvije godine gospodin Nikola Rovčanin sa pozicije izvršnog direktora EPCG zamajava Pljevljake, i to sve u svrhu sticanja jeftinih političkih poena, saopšteno je iz Opštinsog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Pljevlja.

U toj partiji kažu da sama rekonstrukcija TE Pljevlja kasni zbog neznanja ali prije svega katastrofalnog ponašanja Rovčanina i njegovih „Gigawat“ stručnjaka.

– Nemojte da se krijete iza izjava filozofa koji kada pričaju o toplifikaciji, saopšte da su srećni što nijesu ranije stvoreni preduslovi za nju, i u napadu ekstaze mlate praznu slamu. Kao eklatantan primjer šarlatanstva je priča oko UT uslova oko koje je Rovčanin prosipao maglu nezapamćenu na javnoj sceni. Vjerovatno u skladu sa svojim stručnim referencama i znanjem dotični direktor ucrtao je slobodnom rukom i flomasterom, a onda naručio video prezentaciju nove trase budućeg vrelovoda. I onda se sjetio da mu je za to potrebna i odgovarajuća dokumentacija. Optuživao, pisao, vrijeđao a na kraju… – ističe se u saopštenju.

U pljevaljskom DPS-u traže od Rovčanin da odgovori na pitanje za koju trasu je dobio UT uslove od nadležnog ministarstva?

– I ako imate imalo odgovornosti makar se izvinite ako ne onima koje ste pokušali da uvrijedite onda građanima, koje ste zamajavali sa vašim besmislicama. Ako vi ne odgovorite mi ćemo – zaključeno je u saopštenju.

izvor: Pobjeda

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor