Đurović: Nije postignut dogovor

Đurović je kazala da je žalosno što političke partije nijesu uspjele da nađu načina da idu naprijed u pravcu kompromisa i u pravcu rješavanja problematične i vrlo složene društvene krize u kojoj se nalazi Crna Gora.

      Foto: Ivana Popović, TVCG

“Apelujem na sve političke subjekte da smognu snage i odgovornosti kako bismo u narednom periodu došli do nekog rješenja koje bi vodilo u pravcu rješavanja Ustavnog suda, a onda i ostalih pitanja koja opterećuju crnogorsku javnost”, rekla je Đurović.

Istakla je da je ona spremna, ukoliko postoji volja i želja za iznalaženjem rješenja, da organizuje sastanak.

“Sa te stranepostoji moja posvećenost. Ali ako ću ja organizovati sastanke na kojima će svi govoriti o tome koji su problemi i svi se složiti, ali da svi na kraju sastanka opstaju zakovani u svojim rovovima,onda zaista ne vidim koja je svrha tih sastanaka”, rekla je Đurović.

Kazala je da su najtvrđi stavovi na današnjem sastanku bili kod opozicije.

Na sastanaku nijesu bili svi predsjednici partija, ali jesu predstavnici stranaka.

Iz Demokratskog fronta na sastanku su bile poslanice Branka Bošnjak, Maja Vukićević i Simonida Kordić, dok je sastanku iz GP URA prisustvovala potpredsjednica partije Ana Novaković Đurović, kao i predstavnik Albanske alternative Maraš Dukaj.

Na sastanku su bili lider Demokrata Aleksa Bečić, predsjednik SNP-a Vladimir Joković, predsjednik SDP-a Raško Konjević, kao i Ervin Ibrahimović (BS), Damir Šehović (SD), Miodrag Lekić (DEMOS), Genci Nimanbegu (Albanska lista), Srđan Pavićević (CIVIS), Stefan Vešović (Prava Crna Gora), Goran Danilović (Ujedinjena), Maksim Vučinić (RP) i Andrija Popović (LP).

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor