Đurović: Doprinijeti ostanku što većeg broja žitelja Plužina na njihovim ognjištima

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 4. avgusta, Dana Opštine Plužine, predsjedniku Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

“U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 4. avgust, Dan opštine Plužine. Ovim svečanim povodom odajemo veliko priznanje brojnim žrtvama Narodnooslobodilačke borbe, hrabrim Pivljanima, koji su se neustrašivo borili protiv fašističkog režima. Njihovo junaštvo i izgubljeni životi obavezuju nas da čuvamo i njegujemo ideale slobode, pravde i jednakosti”, navela je Đurović.

Očekuje prosperitet tog grada u predstojećem periodu.

“Cijeneći izuzetne prirodne ljepote plužinskog kraja, a uvažavajući primamljivu turističku ponudu, u kojoj prednjače eko i etno sela, kao i brojni vidovi aktivnog odmora, radujem se daljem procvatu turizma, koji može biti važan faktor u ukupnom razvoju Plužina. Izražavam očekivanje da će lokalna vlast, uz neophodnu podršku sa državnog nivoa, ali i od strane investitora, istrajati u namjeri da kreira pogodnosti koje će doprinijeti ostanku što većeg broja žitelja Plužina na njihovim ognjištima”, zaključila je Đurović u čestitci.

izvor: cdm

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor