Search
Close this search box.

Demokrate Bar: Kako i ne bi iz DPS-a proslavljali kada su već proglašeni za gubitnika u Baru

Prolongiranje izbora za oktobar, u barskom DPS-u proslavljaju kao svoj drugi rođendan. A kako i ne bi kada su po svim istraživanjima i kotiranjima u Baru već proglašeni za sigurnog gubitnika kojem nakon 19. juna ne bi pomogli ni stari ali ni novi politički „sateliti“ spremni da izdaju svoje glasače i narodnu volju- saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokrata Bar.

Demokrate: ”Nasuprot sigurnim gubitnicima i političkim kukavicama, u Baru se afirmisala perspektivna, hrabra i pobjednička ekipa mladih ljudi koja upravo ovih dana širom naše opštine slobodno i ponosno razgovara sa sugrađanima o svemu onome što je važno za naš grad i sve građane koji žive u njemu. Procenat podrške od 26 odsto pokazuje da su se barske Demokrate u Baru i više nego duplirale u odnosu na lokalne izbore 2018. godine, te da su i da će biti predvodnici talasa promjena koji će vrlo brzo zapljusnuti i našu opštinu.”

Pozitivni komentari, kako dodaju, samo su im vjetar u leđa i još veći podstrek da u Baru nastave da rade i da budu na usluzi sugrađanima i da prije svega čuvaju njihovu volju i dato povjerenje kao poseban ideal koji se ne smije izdati i prodati.

”A onima koji ovih dana proslavljaju uskraćivanje opšteg demokratskog prava da građani glasaju i biraju svoje predstavnike jednom u četiri godine poručujemo, da neće moći vječno da bježe od političkog suda naroda i da će ih kazna za do sada neviđeni kukavičluk i bijeg sa političkog terena, stići i koštati i to malo mandata koje su možda mogli da osvoje tog 19. juna ”- zaključuju iz ove partije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor