Search
Close this search box.

Danilović: Sramna zabrana Lavrovu nije poruka Rusiji nego Beogradu, mlate sa nama kao sa krpom

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović ocijenio je sramnom zabranu preleta aviona ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova preko naše teritorije.

– Ta sramna zabrana ima više veze sa Srbijom nego sa nama. Njegov “zabranjeni let” nije poruka Rusiji nego Beogradu i ponovo, u tu prljavu igru, naguravaju Crnu Goru – naglasio je Danilović.

Posjeta Lavrova Beogradu i zvanično otkazana

On je kazao da Crna Gora izgubila suverenitet.

– Sa nama mlate kao sa posljednjom krpom. Nije bilo davno kada je ruski Iljušin gasio pomahnitale požare po Crnoj Gori. A, čini mi se, nakjuče je igrana fudbalska utakmica prijateljstva između ruskih prarlamentaraca, predvođenim Grizlovom i DPS loptaša, i to na sred Cetinja – kazao je Danilović.

Govorio je i o tome da su “godinama unazad transportni avioni iz Ukrajine dovozili ili odvozili tone i tone cigareta sa podgoričkog aerodroma kako bi naša političko-ekonomska oligarhija bezbjedno švercovala duvan”.

– E, sad se i mi igramo rata vjerujući da su nam d***ta na sigurnoj udaljenosti i pod NATO štitom. A kako to izgleda kad te NATO brani imamo priliku da vidimo svakodnevno. Nikad ne treba zaboraviti zlatno narodno pravilo; Kad se konji biju, magarad stradaju. I to ne ona magarad koje se u tuči zateknu slučajno, nego ona što se umagarade – magarci koje ne mogu da opamete ni konji ni ljudi – zaključio je Danilović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor