Search
Close this search box.

Četiri osobe će krivično odgovarati zbog narkotika i oružja u Podgorici

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su podnijeli krivične prijave protiv tri osobe zbog sumnje da su omogućili uživanje opojnih droga, dok je jedna osoba uhapšena zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksploznih materija.Iz Uprave policije su precizirali da je državnom tužiocu podnijeta krivična prijava protiv N. Ć. (21) i V. S. (20) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

– N.Ć. je, kako se sumnja, 18. januara nabavio opojnu drogu marihuana od koje je napravio jedan takozvani džoint i dao ga na uživanje V. S, a nakon čega su ostatake opojne droge usitnili i od nje, kao jednog od sastojaka, napravili kolače koje su kasnije konzumirali sa još jednom osobom – navedeno je u saopštenju.

Krivična prijava je, dodaju, podnijeta i protiv J. P. (26) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

– On je, kako se sumnja, od opojne droge marihuana napravio takozvani džoint, koji je potom dao na uživanje jednoj osobi – rekli su iz Uprave policije.

Osim toga, podgorička policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi B. M, kod kojeg je pronađena municija i djelovi oružja, a nakon čega je iniciran pretres prostorija koje ova osoba koristi na još jednoj lokaciji u mjestu Murino, gdje je pronađena i oduzeta poluautomatska puška.

– O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se B. M. liši slobode zbog sumnje da je izvšrio krivčno djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija – naveli su iz Uprave policije.

Izvor:Pobjeda

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor