„Čarolijom do vrtića“ u okviru beranske predškolske ustanove

U okviru programa koji je organizovan od strane UNICEF-a i MPNKS-a učesnici kampanje direktorica Marina Gojkovič, Sandra Ostojić, Dragana Janković, Violeta Aković, Nadica Jelić i predstavnica interaktivne službe Danijela Djukić realizovali su dio aktivnosti „Čarolijom do vrtića“ sa ciljem da se poveća obuhvat djece RE populacije predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem.
JPU ''Radmila Nedić'' Berane
JPU “Radmila Nedić“ Berane
Predstavnici vrtića su u saradnji sa NVO udruženjem za podršku Roma i Egipćana održali niz aktivnosti -informativne sastanke i radionice sa centrima interesovanja kako bi prezentovali rad vrtića na otvorenom.
„U bogatstvu ideja i materijala djeca i roditelji su na neposredan način upoznati sa radom vrtića i sa oduševljenjem su učestvovali u aktivnostima u kojima se istakao logo kampanje „Čarolijom do vrtića“.
Uz pomoć ove kampanje nastojaćemo da realizujemo inicijativu za povećanjem obuhvata djece predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem, saopšteno je iz vrtića. Kako je saopšteno, kampanja će biti održana i u centru grada kako bi se djeca koja do sada nijesu pohađala vrtić bliže upoznala sa učenjem kroz igru i njihovim aktivnostima u vrtiću. Javna predškolska ustanova “Radmila Nedić” organizuje manifestaciju “Čarolijom do vrtića” na trgu 24. 6. u 10h.
“Upis u vrtić će početi od 25 maja“-istakla je direktorica Marina Gojkovic.
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor