Search
Close this search box.

Bogavac: Živković obilazi mjesne zajednice šireći podvale i laži na račun SNP-a

Tihomir Bogavac, nosilac liste ”Berane zna najbolje’, kazao je da, Milovan Živković, ”najveći politički profiter, umjesto da cijeni tradicionalno beransko gostoprimstvo, ovih dana obilaze mjesne zajednice šireći najveće laži i podvale na račun Socijalističke narodne partije i naših članova.”

Tihomir Bogavac 2.jpg Foto: Medijski centar SNPCG
Tihomir Bogavac 2.jpg Foto: Medijski centar SNPCG

Ovog političkog ”šarlatana”- kako su ga nazvali, javno pozivaju da kaže ko se i na koji način, od njihovih funkcionera bogatio – prema njihovom saopštenju i usput, pozvali građane da uđu na sajt Agencije za sprečavanje konflikta interesa i pogledaju imovno stanje ,,vječitog nezadovoljnika” – ”čovjeka koji nemajući ni trunke stida i savjesti, obmanjuje, izmišlja i vrijeđa, pokušavajući na taj način pridobije koji glas za predstojeće izbore. Na njihovu žalost, partija koja nema ni članstva, ni programa, ostaće kao i do sada, politički smiješna i nebitna.”

SNP poručuje ,,ovom političkom klovnu” – i njemu sličnom ”šarlatanu” – da se manu uzaludnih šetnji i širenja laži, napisao je Bogavac. ”Dosta je bilo grebanja, Milovane Živkoviću, napisali su u svom saopštenju – od članstva u našoj partiji, zatim DF-u, Srpskoj listi, pa uhljebljenja u nekakvoj Pravoj ili njoj sličnoj. Nema više primitivnih ucjena uoči svake sjednice lokalnog parlamenta, gdje si tražio izgovor i način za dobijanje ličnog profita. Na ovim izborima se završava tvoj politički diletantizam i profiterstvo! I na samom kraju, još jednom upozoravamo Živkovića i njemu slične Živkoviće da se manu prljavih radnji, izmišljotina, nebuloza i laži!” -saopštio je Bogavac.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor