Search
Close this search box.

“Bilo preklapanja, nekome uzalud dati i cijelu Vladu”

Potpredsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović ocijenio je da je poziv GP URA, da Demokrate i Demokratski front daju svoje predloge za resore, najprizemnija manipulacija i nepoštovanje građana Crne Gore. Istakao je da je u određenim resorima bilo preklapanja DF-a i GP URA.

“Kolege iz URA funkcionišu po principu –  mi napravimo ustupak, oni odgovore ultimatumom i ucjenama. Sami zaključite ko ovdje želi da se formira vlast, eliminiše uticaj DPS-a, ko je taj ko daje vještačko disanje DPS-u, ko priča o vraćanju mandata Đukanoviću, a isti taj mandat je prije par mjeseci dobio do njega…”, rekao je, između ostalog, Krapović.

Naveo je da je u porukama GP URA, tokom pauze u razgovorima, bilo mnogo konstrukcija i neistina.

“Kako se zove to što neko ko ima deveti ili deseti dio parlamenta, traži pedeset odsto, to se zove klasična ucjena”, dodao je Krapović.

Istakao je i da je jako bitno da javnost za kakve su čije namjere.

“Postoji preklapanje između DF i URA. Mi smo se odrekli sektora bezbjednosti i na taj način dali ključan doprinos da krenemo zajedno naprijed. Što se tiče konstrukcije, imali smo spremnost da uključimo manjinske parlamentarne subjekte…”, rekao je Krapović u Parlamentu.

Zaključio je da će biti uzalud i “dati nekome cijelu Vladu”, ako neko ne želi dogovor.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor