Search
Close this search box.

Bez struje danas brojna sela

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Brzava, Femića Krš, Kaševari, Laholo, Pašića Polje, Prijelozi, Žurena, Zagrad, Dubovo, Potoci, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Foto: Bez struje brojna sela

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 30 sugrađana, a dežurna ekipa je 6 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Učesnike u saobraćaju ovog jutra ocekuju pretežno  suvi kolovozi u južnim predjelima. Na sjeveru ima ugaženog  snijega na kolovozu, i  mjestimične poledica. Upozoravamo na  povećanu opasnost od odrona na putevima koji vode pored rijeka i kosina.i.Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu.Na putnom pravcu Šavnik-Žabljak kamionima sa prikolicom i sleperima zabranjeno je kretanje zbog snijega.Do 1. aprila upotreba pneumatika za zimsku upotrebu je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Umjereno do potpuno oblačno, u drugom dijelu dana i tokom noći, uglavnom u južnim i centralnim predjelima, ponegdje slabe padavine. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama moguća magla. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 0 do 11 stepeni.

Izvor: Radio Bijelo Polje.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor