Besplatne kotizacije za trku LoveRun dostupne tokom naredna dva dana!

LoveRun – takmičenje, rekreacija i zabava – Ljubav na 5 km!

LoveRun – takmičenje, rekreacija i zabava, sjajan predlog za vikend pred Dan zaljubljenih. Crnogorski Telekom svojim korisnicima poklanja besplatne kotizacije za trku, za koje se možete prijaviti 1. i 2. februara!

                                                                                                                     Foto: Telekom

Prijava je jednostavna. Neophodno je da preuzmete kupon iz Telekom ME aplikacije, nakon čega ćete dobiti kod za dvije besplatne kotizacije. Broj kotizacija je ograničen, zato budete brzi, jer je i trčanje ljepše udvoje!

Korisnici koji još uvijek nemaju Telekom ME aplikaciju, mogu je besplatno preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

LoveRun – rekreativni sportski događaj, organizuje Multisport Akademija MAYER, uz već tradicionalnu podršku Crnogorskog Telekoma. Nakon uručenja glavnih nagrada, slijede i posebne nagrade – Crnogorski Telekom, kao pokrovitelj događaja, učesnicima trke poklanja i dva T – Phone Pro uređaja.

Prva LoveRun trka organizovana je u Zagrebu, kao zabavni način obilježavanja Dana zaljubljenih, ali je vrlo brzo prerasla u otvorenu trku za bilo koga ko želi da proslavi ljubav na dan ili u periodu oko dana zaljubljenih. Zbog velikog interesovanja i odlične energije u 2024. trka će se održati i u gradovima u regionu – Zagrebu i Mariboru, pod jednim krovnim imenom LoveRun.

Trka će biti održana u nedjelju, 11. februara, detaljnije informacije mogu se pronaći na sajtu LOVErun.

 

Izvor: Vijesti

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor