Berane: Večeras od 20h Thunder Fest u parku pored Lima

Nastupiće najbolji gradski DJ-evi Coa, Savke, Viki, Pasixzer i Tripl dabl. Kvalitetan elektronski zvuk, besplatan ulaz, otvoreni šankovi, povoljne cijene hrane i pića, dovoljan su razlog da posjetite večeras beranski festival

Najveći festival na sjeveru Crne Gore za mlade „Thunder fest“ održaće se večeras u gradskom parku pored Lima u Beranama, a nastupiće najbolji gradski DJ-evi Coa, Savke, Viki, Pasixzer i Tripl dabl.

Festival počinje u 20 sati, a posjetioci će imati prilike da uživaju u jednodnevnom muzičko-scenskom događaju, na tematski osmišljenoj bini, na festivalu koji će biti organizovan po najvišim produkcijskim standardima.

Kvalitetan elektronski zvuk, besplatan ulaz, otvoreni šankovi, povoljne cijene hrane i pića, dovoljan su razlog da posjetite večeras Thunder fest.

„Pažljivo odabran program, zanimljiv koncept sa nastupima lokalnih izvođača, kao i činjenica da publika doživljava festival kao priliku da na jednom mjestu tokom jedne večeri, u pravoj festivalskoj atmosferi uživa u nastupima izvođača, pozicionirala je Thunder fest kao jedan od tri najveća festivala u Crnoj Gori“, podsjećaju organizatori.

Organizator Thunder fest-a je Opština Berane, a festival je dobio podršku od Ministarstva ekonomskog razvoja Crne Gore, Nikšićke pivare, MTEL-a.

Prijatelji festivala su lokali The Smugglers, Pab štab, Bonaca i Pub Tag.

izvor: Berane online

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor