Search
Close this search box.

Bečić: Na putu smo iskrenosti, pravde i slobode

“Ponosan sam na sve što smo i što ćemo uraditi. Pokazali smo i dokazali da i u ovakvoj Crnoj Gori se može ako se ne krade i otima priuštiti narodnu ono što mu pripada”

U Herceg Novom večeras je održan protest Demokratske Crne Gore pod sloganom “Ustani, odbrani, pobijedi”, protiv najave formiranja manjinske vlade i “izdaje izborne volje građana”.

Predsjednik Opštine Herceg Novi i funkcioner Stevan Katić rekao je da su se okupili da odbrane izbornu volju od 30. avgusta.

“Moramo da budemo na visini zadatka i da pobjeda od 30. avgusta nikada se više ne dovede u pitanje. Interes je da se iskorijeni korov zvani Demokratska partija socijalista (DPS)”, rekao je Katić.

protest Herceg Novi
00:00
/
00:11

On je pozvao građane da se i u nedjelju okupe nas protestu u Podgorici.

1 / 8 Foto: Privatna arhiva

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da se nalaze na putu iskrenosti, pravde i slobode…

“Sa vama idem putevima slobode i pobjede. Šta bi oni dali da imaju vas, ovakve članove… Ponosan sam na sve što smo i što ćemo uraditi. Pokazali smo i dokazali da i u ovakvoj Crnoj Gori se može ako se ne krade i otima priuštiti narodnu ono što mu pripada”, rekao je Bečić.

On je dodao da među okupljenima na protestu vidi i bivše članove i simpatizere Socijalističke narodne partije (SNP).

“Pozdravljam vas i dobrodošli. Drago mi je što ste tu. Nijeste ništa krivi, vi ste se svih ovih godina žrtvovali. Vi nikoga nijeste izdali, vi ste izdani. Zajedno ćemo odbraniti izbornu volju građana”, rekao je Bečić.

Nakon govora okupljeni su krenuli u šetnju ulicama Herceg Novog.

izvor: vijesti.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor