Bar: Vučjak ujeo učenika u školskom dvorištu

U vrisci djece i opštem haosu po hodnicima u tom metežu je na žalost ugrizao jednog desetogodišnjeg dječaka, kome je pružena medicinska pomoć u barskoj bolniciVeliki odmor u OŠ “Jugoslavija” pokrenuće mnoga pitanja, piše portal Jedro.me.

Naime, juče je na velikom odmoru oko 14.45h ušao u dvorište škole, a zatim i u Osnovnu školu Jugoslavija vučijak kog je neko izbacio na ulicu i tako dodao još jednog agresivnog psa na naše ulice, a na žalost danas i u školu! -javlja nam predsjednica savjeta roditelja škole.

U vrisci djece i opštem haosu po hodnicima u tom metežu je na žalost ugrizao jednog desetogodišnjeg dječaka, kome je pružena medicinska pomoć u barskoj bolnici.

Kao predsjednica savjeta roditelja, nakon poziva moje preplašene djece, otišla sam u školu, zvala direktoricu, zamjenika…. Niko se nije javljao!!! Moje kćerke (10 godina) su prestravljene i ne žele sutra u školu!! Ja sam ih danas dovela, sutra moram i da ih vodim, a živimo u zgradi koja je 300 metara od škole, i da dezuram do kraja nastave!?!

U dogovoru sa većinom roditelja našeg odjeljenja sam Vam ovo napisala, i molim Vas da objavite, jer na na moje pozive nadležni iz škole nisu odgovarali, Komunalna policija nije nadležna! Kao i za mnogo stvari niko nije nadležan, a ovo danas je bilo strašno!

Nezvanično saznajemo da je i zaposlenik škole “obrnuo mnoge telefone”, ali niko nije bio nadležan za psa. Nakon “ganjanja psa” kroz hodnike škole, zaposlenici škole uspjeli su da ga istjeraju van škole i školskog dvorišta. Potvrdili su da je pas kroz rupu na ogradi ušao u školsko dvorište za vrijeme velikog odmora, igrao se sa djecom / igrao se on i prethodnih dana, bio je umiljat, saznajemo iz drugih izvora,/ i kada je, jedan učenik u igri iznenada pao preko njega, pas ga je  ugrizao i pobjegao u zgradu škole.

Tužilaštvo je jutros, kako nezvanično saznaje portal Jedro.me,, kontaktiralo školu za utvrđivanje činjenica ovog nemilog dogadjaja.

Opširnije o ovom slučaju možete pročitati na sledećem linku: Najlakše je okriviti psa

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor