Avril Lavinj se na scenu vraća 19. septembra

“Head above the water” naziv je pjesme kojom će se pop-rok pjevačica Avril Lavinj vratiti na muzićku scenu.

Kanađanka je otkrila na svom zvaničnom sajtu da će singl ugledati svjetlost dana 19. septembra. Riječ je o pjesmi posvećenoj njenoj borbi sa lajamskom bolešću.

“Nekoliko posljednjih godina provela sam kod kuće bolesna, boreći se protiv lajmske bolesti. To su bile najgore godine mog života jer sam imala i fizički i emocionalne borbe. Uspjela sam da borbu pretvorim u muziku na koju sam ponosna,” napisala je ona u otvorenom pismu.

“Pisala sam na krevetu i kauču, gdje sam većinu i snimila. Riječi koji opisuju ovo iskustvo samo su izlazile iz mene. Iskreno, tako sam se održavala u životu, jer sam imala cilj zbog kog živim. Muzika me je održala u životu,” dodala je.

“Head Above Water” je prva pjesma koju je Avril napisala tokom borbe da ozdravi.

“To je prva pjesma koju sam napisala u vrijeme najstrašnijeg perioda u mom životu. Prihvatila sam smrt i mogla sam da osjetim kako mi se tijelo gasi. Bilo je to kao davljenje. Kao da sam bila pod vodom pokušavajući da uhvatim vazduh. Molila sam Boga da mi dozvoli da održim glavu iznad vode”, napisala je Avril.

Napisala je i da se “približila Bogu” kao i da joj je majka pomogla držeći je u naručju.

“Ova bolest nije dio samo mog života, zbog čega želim da se o njoj više govori u javnosti. Dio mene ne želi da govori o tome, ali znam da imam obavezu,” navela je pjevačica, čija fondacija pomaže ljudima koji su oboljeli od lajamske bolesti.

Njen je glavni cilj da osvijesti ljude po pitanju te bolesti.

Avril je napisala da je srećna i zahvalna obožavaocima što su bili strpljivi.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor