Search
Close this search box.

AMSCG: Oprez zbog smanjene vidljivosti na sjeveru

U Crnoj Gori danas se saobraća po suvim kolovozima, a vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama u sjevernim predjelima, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena vremenskim i saobraćajnim uslovima i obavezno poštovanje pravila saobraćaja.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Na magistralnom putu M-6 Mihajlovica (Ranče) – Pljevlja saobraćaj će zbog rekonstrukcije biti obustavljen za sve vrste vozila od 14 do 18 sati.

Na magistralnom putu M-3 dionica Šćepan Polje –Nikšić, zbog sanacije klizišta, saobraćaj će biti obustavljen od osam do 11 i od 13 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Privremeno se, zbog izgradnje Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

izvor: Dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor