Search
Close this search box.

Adel najavila spot za pjesmu Oh My God

Adel se ove subote na Instagramu transformisala u Snežanu te fotografijom na kojoj drži crvenu jabuku dok pozira u zadivljujućoj crvenoj haljini bez ramena najavila izlazak spota za pjesmu s novog albuma koja nosi naziv “Oh My God”.

Video višestruke dobitnice Gremija biće predstavljen u srijedu, navodi se u opisu fotografije.

“Oh My God” je peta pjesma na Adelinom četvrtom studijskom albumu “30”, koji je objavljen u novembru.

Pjesma se bavi emocijama koje je Adele doživjela tokom procesa razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog, s kojim je bila u vezi sedam godina prije njihovog rastanka 2019.

Od tada, Adel izlazi sa sportskim agentom Ričom Paulom, koji predstavlja neka od najvećih imena u NBA, uključujući zvijezde Los Anđeles Lejkersa Antonia Dejvisa i Le Bron Džejmsa.

Par je s vremena na vrijeme viđan zajedno u javnosti, uključujući izlazak sredinom decembra na utakmicu Los Anđeles Čardžersa, kojoj su prisustvovali u društvu repera JAY-Z-a.

Tokom svog specijala ‘’One Night Only’’ na CBS-u u novembru, pop zvijezda je rekla voditeljki Opri Vinfri da je tokom njene veze s Paulom prvi put “zavoljela sebe i bila otvorena da voli i bude voljena”.

Ranije u intervjuu, Adel je izrazila svoju ljubav prema Paulovom smislu za humor.

“On je samo smiješan. I veoma pametan. Prilično je nevjerovatno gledati ga kako radi ono što radi”, kazala je tada pjevačica.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor