Abazović: Zaplijena cigareta u Luci Bar povezana sa Bemaksom

Predlog je iniciralo 36 poslanika Demokratske partije socijalista, Liberalne partije, Socijaldemokrata, Socijaldemokratske partije i Demokratske unije Albanaca

“ Kada je riječ o prevarama, mislim da je adresa kod vas i kod predsjdnika vaše partije (DPS), ako hoćete da pričate istinu. Nikoga za ništa prevario nisam, rekao sam 100 puta da će se potpisati Temeljni ugovor. Tvrdim da je u skladu sa Ustavom i Zakonom Crne Gore. Lako je manipulisati. Nikad nije bilo veće inkluzije. To pišu vaši portali „Sakrio Abazović izlaganje CANU“. Recite što piše, pošteno pred licem javnosti… Iza nacionalizma stoji korupcija. Vi kažete bez najave, ja sam najavio to Milu Đukanoviću da će se potpisati Temeljni ugovor, on je rekao da će morati da podnese inicijativu i to je to. Očekivali ste da ću da taktiziram i da odugovlačim Temeljni ugovor. Nije to tekst iz Beograda i koji je Zdravko Krivokapić imao, ovaj tekst je doživo sedam izmjena“, kazao je Abazović, pored ostalog.

“ Ova država nema vremena da čeka, sve stvari koje ste sakrili ispod tepiha ja sam spreman da otkrivam. Biće još ozbiljnih političkih borbi. Zaplijena cigareta u luci Bar je pokrenula priču da treba smjeniti premijera Abazovića. Zaplijena koja se desla u Luci Bar ima veze sa građevnskom firom Bemaks koji je osnovao M portal „, nagalsio je Abazović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor