Zoran Kalezić: Borim se za još jedan dan života

Moja muka je samo moja, ne želim više o tome da govorim javno, ima milion bolesnih ljudi, nisam ja ništa važniji od bilo kojeg drugog bolesnog čovjeka, kaže Kalezić.
Pjevač Zoran Kalezić nastavio je životnu bitku poslije operacije pluća u Podgorici, gdje su mu odstranjeni djelovi oba plućna krila, koja je zahvatio kancer.

On je prošle godine prvi put otkrio da boluje od opake bolesti, ogolio dušu i priznao da mu je svaki novi dan još jedna borba za život.

– Šta da vam kažem, na mukama sam… Svako jutro je nova borba za još jedan dan života – rekao je Kalezić i dodao:

– Ja nikad nisam bio iz te priče, nit su meni potrebni lajkovi nit mi treba šta drugo. Moja muka je samo moja, ne želim više o tome da govorim javno, ima milion bolesnih ljudi, nisam ja ništa važniji od bilo kojeg drugog bolesnog čovjeka. Mogu da kažem da sam kao i svaki drugi čovjek kome je hemioterapija jedina nada. Kako mogu da se osjećam, loše sam, pravo da vam kažem, oprostite što sam iskren, kao što sam uvijek bio, uvijek na svoju štetu, na tuđu nikad. Ja nisam nikakva zvijezda „Granda“, ne treba mi publicitet, ja imam 72 godine i ne odustajem od života – kaže popularni pjevač narodne muzike.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor