Search
Close this search box.

Zeković: Nije tačno da u Kliničkom centru nema protivzakonitih radnji

Prinuđen sam da javno reagujem na navode direktorke Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) gospođe Ljiljane Radulović koja je javno saopštila da u u toj zdravstvenoj ustanovi nema pojave mita i da bi ona reagovala i oštro kaznila svakog, kazao je organizacioni koordinator Građanske inicijative “21.maj”, Aleksandar Saša Zeković.

On je podsjetio da je GI “21. maj”, nadstranački i društveni pokret koji je u svakodnevnoj komunikaciji sa građanima.

“Gradskom odboru Glavnog grada Podgorica obratili su se građani koji imaju konkretne primjedbe na određene ljekare KCCG o čemu je gospođa Radulović blagovremeno i detaljno upoznata. Zato čudi i zabrinjava njen javni nastup kojim ipak na neki način obmanjuje građane Podgorice i Crne Gore”, naveo je Zeković.

Kako je kazao, ona je upoznata i da postoji dokumentacija, prepiske, video zapisi koji potvrđuju brojne protivzakonite i neetičke aktivnosti određenih ljekara, koje uključuju zloupotrebu službenog položaja i prevaru o čemu će javnost u naradnim danima i sedmicama biti periodično informisana kroz nastupe oštećenih građana uz prezentaciju dokaza koji to potvrđuju.

“Pozivamo uvaženu gospođu Radulović da nastavi i unaprijedi kontakt sa građanima koji imaju argumentovane primjedbe na postupanje ljekara”, zaključio je Zeković.

izvor: portal Analitika

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor