Search
Close this search box.

Za žensko preduzetništvo 25.000

Maksimalan iznos dodijeljenih sredstava za biznis planove ne može iznositi više od 25 odsto od ukupnog iznosa predviđenog budžetom Glavnog grada za podršku ženskom preduzetništvu, navode iz PG biroa

Žene preduzetnice do 6. marta mogu konkurisati za sredstva koja je za podršku ženskom preduzetništvu opredijelio Glavni grad. Ovim konkursom, kako je saopšteno iz PG biroa, obezbijedeno je 25.000 eura.

Maksimalan iznos dodijeljenih sredstava za biznis planove ne može iznositi više od 25 odsto od ukupnog iznosa predviđenog budžetom Glavnog grada za podršku ženskom preduzetništvu. Kompanija, odnosno preduzetnica, može konkurisati za ukupan iznos ili za dio sredstava za realizaciju aktivnosti iz biznis plana i dužna je da to naznači. Preduzetnice koje žele da započnu sopstveni biznis i koje planiraju razvoj poslovanja u zapečaćenoj koverti prilažu dokumentaciju koja je detaljno opisana u javnom konkursu koji je objavljen na sajtu Glavnog grada. Informacije o svim pitanjima u vezi konkursa mogu se dobiti svakog radnog dana na telefon 020/625- 718 ili mejl danijela.radec@podgorica.me – navode iz PG biroa.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor