Search
Close this search box.

Vučević: Agresivnost je ključ

Baranin, centar naše reprezentacije, prvi je strijelac i skakač Orlanda. Istakao je koliko je bitna dominantna igra pod obručem u borbama za trijumfe.

“Morate biti ekipa koja će prva ,,udariti“ i pokazati da je fizički spremna za jake duele. Protiv Sakramenta u posljednjem meču smo to ostvarili na obje strane terena. U napadu, Eron Gordon nam je mnogo pomogao, počeo je vrlo agresivno u napadima na obruč, došli smo do lakih realizacija. To je ono što nam je izuzetno potrebno na svakom meču”, rekao je Vučević za američke medije.

Orlando je sada na sigurnom putu da osigura sedmo mjesto Istočne konferencije uoči plej-ofa, vjerovatno i duel protiv aktuelnog prvaka Toronta u prvoj plej-of rundi.

“Kako je sezona odmicala, mi smo napredovali i to se vidi u našoj igri. Sada je naša odbrana mnogo efikasnija, kao i napad. Vrlo je važno da fizički budemo ,,prisutni“ i jaki, da otežavamo posao svim rivalima”, dodao je Vučević.

Sa učinkom 32-35 na Istoku, Orlando ima osam pobjeda manje od Filadelfije, tako da borba za šesto mjesto nije realnost za ovu sezonu.

Izvor: CDM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor