Search
Close this search box.

Vesna Medenica sama u zatvorskoj sobi, pod nadzorom ljekara

Vesna Medenica, bivša predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore, juče je prebačena u istražni pritvor spuškog zatvora.

Zatvor Spuž, Foto: Print Screen Youtube
Zatvor Spuž, Foto: Print Screen Youtube

Kako saznaje portal Dan, ona se nalazi u zatvorskoj sobi sama i pod kontrolom je zatvorskog ljekara.

Medenica je od momenta kada je privedena smještena u Klinički centar Crne Gore jer joj se pogoršalo zdravstveno stanje. I sve do juče u KCCG  bila pod nadzorom zatvorskih službenika.

Podsjećamo, drama koja se nakon što je Medenica saslušana kod sudije za istragu odigrala u Kliničkom centru Crne Gore bila je udarna vijest širom regiona.

Naime, kako je portal Dan pisao, Vesna Medenica je nakon saslušanja kod istražnog sudije podgoričkog Višeg suda vraćena u bolnicu. U KCCG je sačekala i odluku istražnog sudije koja se odnosi na to da joj je određen istražni pritvor od 30 dana. Kod istražnog sudije je privedena uz pratnju ljekara.

Zatim, par sati nakon toga, Medenica je pokušala da izvrši samoubistvo u toaletu Kliničkog centra, nanijevši sebi povrede komadom ogledala.
Brzom reakcijom nadležnih, ljekara i obezbjeđenja KCCG spriječena je tragedija. Nakon svega toga, nadležni su u Kliničkom centru pojačali obezbjeđenje za Medenicu.

Podsjećamo, nakon informacije da je Miloš Medenica obuhvaćen istragom Specijalnog državnog tužilaštva radi provjere da li je bio umješan u šverc cigareta i droge, uhapšena je i njegova majka.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) formiralo je predmet u slučaju Medeničinog sina Miloša Medenice, nakon što je portal Libertas pres objavio podatke koje je Europol dostavio crnogorskoj policiji i tužilaštvu, a na osnovu kojih se on navodno bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge.

Izvor: Dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor