Uspješno realizovan događaj „Zima na Paljevima“

Danas je u Plav uspješno realizovan događaj „Zima na Paljevima“, naveli su u TO,,Plav“.
Zahvaljujemo se lokalnoj upravi, planinarskim i skijaškim klubovima iz Plava koji su pomogli realizaciju događaja. Takođe, zahvalnost na održavanju ski lifta na Paljevima dugujemo Smučarskom društvu Kofiljača.

Predsjednik Opštine Plav Nihad Canović je danas kazao, da su Paljevi  mjesto na kojem su mnoge plavljanke i plavljani po prvi put stali na skije i zavoljelji ovaj izuzetan i zdravstveno koristan sport.

Za priliku da skijamo u Plavu na 1420 mnv zahvalnost dugujemo Skijaškom društvu #Kofiljača koji se godinama, volonterski, stara o stazi i funkcionalnosti ski lifta. A za tople napitke na dnu staze nalazi se #Zuvdijin_konak, koji je tradicionalno otvoren za sve ljude koji borave na planini, Psk Hrid i ostali mještani danas su spremali ukusnu hranu za sve skijaše.
Nadamo se da će sve više ljudi koristiti prirodne ljepote i mogućnosti koje imamo na raspolaganju a kojih možda nismo ni svjesni, naveo je Canović.
Na Paljevima se okupio veliki broj omladine koji su uživali na skijanju.
Planinari su uprkos niskoj temperaturi i velikoj dubini snijega izveli uspon na najviši vrh Kofiljače 1825mnv, kazali su iz TO,,Plav“
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor