Uhapšena osoba osumnjičena za tri krađe vozila

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti policija je pronašla otuđeno vozilo i lice koje je upravljalo vozilom R.Lj. (41) u mjestu Glava Zete – navode iz policijeNikšićka policija je rasvijetlila tri krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta i lišila slobode jednu osobu, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako se dodaje, policiji je u Nikšiću od strane oštećenog lica prijavljeno da mu je otuđeno vozilo koje je bilo parkirano na parking prostoru ispred jednog trgovinskog objekta u tom gradu.

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti policija je pronašla otuđeno vozilo i lice koje je upravljalo vozilom R.Lj. (41) u mjestu Glava Zete – navode iz policije.

Pripadnici policije su sprovodeći svoje aktivnosti došli do sumnje da je ovo lice otuđilo još dva vozila u prethodnom periodu koja su pronađena i vraćena vlasnicima.

Upoznat je tužilac koji je naložio da se osumnjičeni R.Lj. liši zbog summnje da je izvršio krivično djelo teška krađa i dva krivična djela krađa, zaključuje se u saopštenju.

Izvor:DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor