Search
Close this search box.

Uhapšen Kotoranin: Osumnjičen da je nožem ranio Beograđanina

Policiji u Kotoru je 20. juna u 00.30 časova od strane medicinskog osoblja Hitne medicinske pomoći Kotor prijavljeno da je u njihove prostorije primljeno lice V.V. (44) iz Beograda, sa prebivalištem u Kotoru, sa ubodnom ranom u predjelu nadlaktice desne ruke.

– Policija je obaviještena i da je ovo lice transportovano u Specijalnu bolnicu Vaso Ćuković u Risnu gdje je hospitalizovan, te je od strane ljekara konstatovano da je zadobio tešku tjelesnu povredu nerva ruke u vidu ubodne rane, dubine od oko 10 cm. Kotorska policija je preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i u kratkom roku identifikovala počinioca ovoga djela, V.M. (33) iz Kotora, za kojeg se sumnja da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu V.V. na način što je 20. juna oko 00.15 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta u Kotoru nožem nanio povredu oštećenom- rečeno je iz policije.

V.M. je lišen slobode i priveden nadležnom tužiocu u zakonskom roku, koji mu je nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju do 72 sata.

izvor: DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor