Search
Close this search box.

Uhapšen Kolašinac: Zapalio automobil, prilikom privođenja napao policajca?

Kolašinska policija uhapsila je sugrađanina F.D. (34), koji se sumnjiči za paljenje automobila i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

“Policiji je u Kolašinu prijavilo jedno lice da mu je zapaljeno vozilo marke Audi A6, te da je požar lokalizovan od strane Službe zaštite i spašavanja Kolašin. Sa prijavom je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mjesta”, saopštila je Uprava policije.

“U koordinaciji sa postupajućim tužiocem, a nakon izvršenog uviđaja, preduzete su dalje mjere i radnje u cilju identifikacije i lociranja izvršioca ovoga djela. Nakon prikupljenih obavještenja na zapisnik od nekoliko lica, kao i operativnim radom na terenu, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin iste večeri lišili su slobode lice interesantno za službu, F.D. (34) iz Kolašina”, dodaje se u saopštenju.

On se sumnjiči za krivično djelo – izazivanje opšte opasnosti.

“Osim toga, prilikom privođenja u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, ovo lice je izvršilo i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, saopštila je policija.

Njemu je tužilac, nakon saslušanja, odredio zadržavanje do 72 sata.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor