„UCG neće glasati za nepovjerenje Vladi“

“Ujedinjena CG neće učestvovati u maltretiranju pobjedničke većine od 30. avgusta 2020. Nećemo se igrati politike i praviti cirkus, a nećemo ni dopustiti da se, makar bez naše javne osude i otpora, a toliko možemo, prave pogubne kombinacije oko rušenja postojeće Vlade i izglasavanja nove uz pomoć DPS-a”, naveo je Danilović u izjavi za medije.

On kaže da UCG neće na “mobu gubitnicima”.

“Niti ćemo podupirati čije god bolesne političke ambicije. Nećemo glasati za nepovjerenje Vladi, a ova Vlada je više onih koji hoće da je ruše, nego što je naša. Nas u „svijetlu evropsku budućnost“ neće voditi oni koji su Crnu Goru strpali u mrak i zatvor koji trajao skoro tri decenije”, poručuje Danilović i dodaje da je ponuda Unijedinjene Crne Gore jasna i odavno na stolu.

“Sjednimo da se dogovorimo u okviru većine od 41, da se dogovorimo i da nam objasnite šta hoćete, a da nam poruke ne šaljete preko medija. Možete na sastanak da pozovete i kolege iz manjinskih stranaka koje su sa nekim od vas potpisali Memorandum, ako njima nije ispod časti da razgovaraju sa većinom i ako nemaju namjeru da nas demokratski edukuju?”, pita Danilović.

Od 30. avgusta 2020. postoji četrdeset glasova za rušenje Vlade, kaže Danilović i dodaje da im cijelo vrijeme fali samo jedan.

“Nema potrebe da se krijemo i mudrujemo na nivou polusvijeta. Dodajte taj jedan, ili koliko još treba za maskiranje, i prekinite ovo mučenje i prljanje svih.I ne brinite; narod će naći način da vam se zahvali, po zasluzi”, zaključio je Danilović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor