U Kotoru nastupaju Zdravko Čolić i Dino Merlin, u Baru „Van Gog“

Crna Gora je pripremila bogat doček Nove godine – uz najpoznatija imena muzičke scene. Građani će imati veliki izbor gdje da dočekaju Novu godinu – na trgovima, u hotelima, noćnim klubovima. Slaviće se u Kotoru, Budvi, Baru i Tivtu, gdje će nastupati regionalne zvijezde – Zdravko Čolić, Dino Merlin, Džiboni, Konstrakta, Sara Jo, Senidah.

FOTO:UGC

TRGOVI

Na Glavnom gradskom trgu u Kotoru za doček Nove godine 31. decembra pjevaće muzička legenda zabavne muzike Zdravko Čolić. Prije njega nastupiće i bokeški sastav ,,Toć“. Ana Đurić Konstrakta pobrinuće se da doček Nove godine u Budvi bude nezaboravan, nakon nje nastupiće

Dubioza kolektiv, dok je za kraj ostavljen Zlatan Stipčić Džiboni, koji će sa građanima ispratiti posljednje sekunde 2022. godine. Dan nakon dočeka, proslava se nastavlja. Tako će 1. januara nastupiti Dino Merlin, Sara Jo i Senidah.

Novu godinu u Baru građani će dočekati sa bosanskom grupom „Rok ko fol“ i Sarom Jo. Prvog januara nastupiće barska grupa „Grim“, a kasnije će nastupiti i „Van Gog“.

Tivat je takođe pripremio proslavu Nove godine na trgu. U večernjim satima nastupiće i bend „Perpetuum Mobile“. U 2023. godinu građane će uvesti Indira ex Colonia. Repriza Nove godine započeće nastupom Verice Čuljković i di-džeja Danila Radusinovića. U večernjim satima planiran je nastup tamburaškog sastava „La Banda“, a potom Željka Bebeka. Narednog dana, 2. januara u Tivtu će nastupiti Danijel Alibabić i di-džej Buba.

HOTELI

Doček Nove godine organizovaće i hoteli. Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ i ove godine u velikom stilu organizuje svečani doček u hotelu „Palas“ u Petrovcu. Ana Bekuta i Goran Karan nastupaju 31. decembra, Aco Pejović i Jelena Rozga 1. januara, a Dženan Lončarević i Milica Pavlović 2. januara. Sve tri večeri za odličnu atmosferu biće zaduženi Sloba Bajić i Hua Hua bend. U uvodnom programu 29. i 30. decembra, u prijatnom ambijentu Ameriken bara hotela „Palas“, goste će zabavljati ZLOPI, koji će za lijepu atmosferu biti zadužen i u popodnevnim satima 31. decembra, 1. i 2. januara.

Sponzori programa i ove godine biće dugogodišnji partneri kompanije, Grawe i M-tel.

Što se tiče dočeka Nove godine u hotelu „Ridžet“ u Porto Montenegru gostima se nude dva različita načina za proslavu ,,najluđe noći“.

– U restoranu ꞌMuranoꞌ, sada već tradicionalno, biće upriličena elegantna gala večera od pet gangova uz piće dobrodošlice, dok će se Tina Džankić u pratnji benda postarati da veče protekne u odličnom raspoloženju. Večera počinje u 19 sati i trajaće do ponoći. Cijena večere je 130 eura po osobi, uz dodatni obračun 10 odsto naknade za uslugu – kazali su Pobjedi iz Porta.

Na prvom spratu hotela, u glamuroznoj banket sali „Teodo“, goste će u novu godinu uvesti pop zvijezda u usponu – Džejla Ramović.

– Na repertoaru su brojni internacionalni i domaći hitovi, koje Džejla svojom besprekornom interpretacijom donosi na potpuno nov način. Gosti će uživati i u večeri na bazi švedskog stola koju tim kuvara hotela ꞌRidžentꞌ pažljivo planira, te će tokom cijele večeri na raspolaganju biti selekcija pića čija je konzumacija neograničena. Događaj će trajati od 20 sati do 1:00 sat. Cijena karte iznosi 220 eura po osobi, uz dodatni obračun 10 odsto naknade za uslugu.

Centar dobre zabave i nezaboravnih trenutaka tokom novogodišnjih praznika biće svakako i hotel ,,Splendid“, prvi i najveći rizort sa pet zvjezdica u Crnoj Gori. Za doček Nove godine goste će zabavljati Hari Mata Hari, Petar Grašo, Marina Visković i Katarina Grujić. Takođe, neće zapostaviti ni starogradsku muziku, pa će pjevati i orkestar Žutog Serhatlića, a za ljubitelje MTV zvuka tu je i nastup Balkan beat benda.

KLUBOVI

Doček Nove godine organizovaće i noćni klubovi, konobe, barovi.

Nataša Bekvalac pjevaće u noćnom klubu „Ambiente“ na Slovenskoj plaži u Budvi 31. decembra, u hotelu „Berane“ nastupiće Aki extreme bend i mana, dok će Edita Aradinović nastupati u noćnom klubu „Omnia“, u kojem će 1. januara pjevati i Milica Pavlović.

U konobi Makina Vučinića goste će 31. decembra i 1. januara zabavljati Nemanja Petrović. U Kotoru u restoranu „Kattaro“ pjevaće Knez, dok će Saša Matić nastupati u „Maksimusu“. U „Holiday lounge baru“ u Herceg Novom 31. decembra goste će zabavljati Marko Bulat. U Ulcinju u „Posejdonu“ nastupa DJ Macaroni, Marko Bulat u klubu „Galera“, a Tea Tairović,

Nikolina Grba i Aldin Avdijaj u „Pearl beach and restorant“, u kojem će pjevati i Sanja Vučić 2. januara.

Što se tiče Podgorice, dočeka na Trgu nema. Oni koji ostanu u ovom gradu, moći će da odaberu neki klub i konobu.

DJ Bojan, Marko Tadić i Forte bend nastupaju u „Avliji“ 31. decembra, Željko Vukčević i Inspiracija bend i DJ Giga u „Velder pabu“, u Sport klubu Bogdan Keković i DJ Mata,u Birou Dee, Rayo i Marko T, a u „Www pabu“ Marko Rovčanin i DJ Geler. U „100 manira“ nastupiće Edis Agić. U „Zepelinu“ nastupa Srećko Savović, a u „Myko nightlife“ Danijel Alibabić. DJ Sofi goste će zabavljati u „MR Stefan Braun“. U „Velder pabu“ 1. januara gostuje Edita Aradinović, 2.januara Šako Polumenta, a istog datuma će pjevati Krstinja Matanović i Saša Matić na „Imanju Knjaz“.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor