,,Tvoja ideja – naša podrška“: Osnaživanje u vezi pokretanja privatnog biznisa

U okviru projekta ,,Tvoja ideja – naša podrška“ koji je podržan od strane Ministarstva prosvjete, organizovana je obuka za buduće preduzetnike sa ciljem njihovog osnaživanja u smislu pružanja neophodnih informacija za pokretanje sopstvenog biznisa.
NVO Centar kreativnih vještina
NVO Centar kreativnih vještina
Svi prisutni su imali priliku da čuju primjer uspješnog privatnog preduzetnika Bobana Lutovca, koji je učesnicima objasnio mnoge stvari vezane za privatni posao, kako i na koji način mogu da u skladu sa Zakonom budu uspješni preduzetnici, saopštili su iz NVO Centar kreativnih vještina.
Preduzetnik Lutovac saopštio je da je potrebno prvo odlučiti čime se baviti. Dodao je da se takođe mora definisati potreba za određenim poslom i upoznati se sa stanjem tržišta tj. njihovim potrebama, na osnovu kojih treba ponuditi proizvod koji se traži, pri čemu se pristupa izradi Biznis plana.
U razgovoru koji je kako su učesnici istakli bio veoma koristan, prema riječima NVO ,,Centar kreativnih vještina“, Lutovac je podijelio veliki broj informacija, koje su učesnicima bile od velike važnosti u vezi pokretanja privatnog posla.
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor