Search
Close this search box.

Treće mjesto pripalo Atletičarima Jedinstva na Zimskom bacačkom kupu u Baru

Atletičari bjelopoljskog Jedinstva osvojili su treće mjesto na 14. Zimskom bacačkom kupu, održanom juče u Baru.

Atletičari Jedinstva treći na 14. Zimskom bacačkom kupu
Atletičari Jedinstva treći na 14. Zimskom bacačkom kupu

Uprkos velikoj konkurenciji, Bjelopoljci su, predvođeni sjajnim Ristom Drobnjakom, uspjeli da osvoje 70 bodova i nađu se među najboljim crnogorskim ekipama.

U pojedinačnim nastupima, Risto Drobnjak bio je prvi u bacanju kugle sa rezultatom 17,21m, a najbolji je bio i u bacanju diska 36,59 m. U istim disciplinama, Drobnjaka je pratio Eldin Pućurica, koji je osvojio drugo mjesto.

U kategoriji mlađih juniora bio je odličan Haris Adrović, koji je bio prvi i u bacanju kugle, i u bacanju diska, sa rezultatima  14,10m  i 32,42m.

Uspješan nastup imao je i Emin Kurgaš, koji je osvojio prvo mjesto u bacanju diska(21,30), dok je bio drugi u bacanju kugle  (11,02).

Najmlađi član bjelopoljske ekipe, Denis Kapetanović, bio je treći u bacanju kladiva, sa rezultatom 20,69.

Trener bjelopoljskog Jedinstva, Osman Erović, kazao je da je jako ponosan na svoje atletičare, koji su ostvarili sjajan rezultat na 14. Zimskom bacačkom kupu.

Prema riječima Erovića, u konkurenciji od 10 ekipa, uspjeli su da budu među najboljima, u takmičenju na kojem su završili sa trećim mjestom. Istakao je da mora biti zadovoljan, posebno iz razloga što su, dodaje on, ostale ekipe bile brojnije od njihove.

Zimski bacački kup Crne Gore okupio je oko 60 atletičara iz deset atletskih klubova.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor