Sudiće mu zbog kokaina i ksalola

B.B. je optužen da je u svojoj spavaćoj sobi ispod dušeka držao dva veće pvc kesice u kojima su se nalazile i to u jednoj 46 pvc pakovanja sa opojnom drogom kokain ukupne količine 35,119 grama, a u drugoj isječci od pvc kesa, koju opojnu drogu, kao i devet tableta ksalolaViši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu protiv okrivljenog B. B., kojom mu se na teret stavlja neovlašćena prodaja kokaina.

Kako se navodi u optužnici državne tužiteljke Tatjane Begović, B.B. je optužen da je od neutvrđenog dana početkom februara do 09.02.2022. godine, u porodičnoj kući, u Novom selu – Opština Danilovgrad.

– Tereti se da je u svojoj spavaćoj sobi ispod dušeka držao dva veće pvc kesice u kojima su se nalazile i to u jednoj 46 pvc pakovanja sa opojnom drogom kokain ukupne količine 35,119 grama, a u drugoj isječci od pvc kesa, koju opojnu drogu, kao i devet tableta ksalola su službenici Uprave policije CB Podgorica, prilikom pretresa kuće okrivljenog, pronašli i oduzeli, a koja opojna droga kokain je bila namijenjena daljoj neovlašćenoj prodaji – čime je izvršio krivično djelo – neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 300 stav 1 Krivičnog zakonika Crne Gore, navodi se u optužnici.

Izvor:DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor