SNP:Saopstenje koje je objavljeno na sajtu Opštine nedrobronamjerno i neprofesionalno

Odbornički klub Socijalističke narodne partije u Bijelom Polju osudio je, kako navode, krajnje nedrobronamjerno i neprofesionalno saopštenje koje je osvanulo na zvaničnom sajtu Opštine, u kojem se, između ostalog tvrdi, da su svi odbornički klubovi uputuli ”oštar protest” na predlog Zakona o budžetu, koji je dat na usvajanje u državnom parlamentu.

Vidran Kljajevic

„Jedina istina je da je održan kolegijum na datu temu, te da je ostavljen prostor da odbornički klubovi, u dogovoru sa svojim partijama, pokušaju iznaći mogućnosti da se povećaju finansijska sredstva za nastavak realizacije projekata u našoj Opštini. Takođe, koristim ovu priliku da podsjetim da nikakvog zajedničkog saopštenja ili reagovanja sa jučerašnjeg kolegijuma nije bilo, te da konstatacije tipa “oštrih i sličnih protesta” ne idu u prilog raspravi sa pomenutog kolegijuma“, navodi Vidran Kljajević odbornik SNPa u bjelopoljskom parlamentu.

Izražava bojazan da ovakvim pokušajima dobijanja sitnih političkih poena od strane DPS-a mogu izgubiti jedino građani Bijelog Polja.

„Jedina osuda, koja može biti izrečena jeste osuda  sitnošićardžijskog ponašanja DPS montažera ovakvih i sličnih izmišljotina.Sve što želimo da kažemo, reći ćemo na vanrednom zasijedanju lokalnog parlamenta, koje je zakazano za utorak“, naveo je Kljajević.

Izvor: Kodex.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor