Search
Close this search box.

SNPPG: Na izgradnju Gradskog pozorišta glumci i ljubitelji će čekati

Saga zvana “Izgradnja Gradskog pozorišta” nikako da se završi a taman kada su građani počeli da se nadaju da će ubrzo moći da uđu u toliko čekanu pozorišnu kuću Podgorice, kako prenosi SNP, dobili su informaciju da je raspisan tender za nabavku i ugradnju opreme za automatsko upravljanje uređajima i sistemima za buduće zdanje. To znači, dodaju oni – da će glumci i ljubitelji pozorišta još pričekati na ostvarenje svoje želje.

Foto: snp.co.me
Foto: snp.co.me

Iz Socijalističke narodne partije su podsjetili da je zgrada Gradskog pozorišta počela da se radi u oktobru 2016. godine, a da je bilo predviđeno da izgradnja bude okončana u oktobru 2018. godine. Međutim, Gradsko pozorište, prema njihovim riječima, nije poznato samo po tome što se gradi kao “Skadar na Bojani”, već i po tome što je kamen temeljac za isto postavljan čak dva puta!

Svjesni iz SNP-a, kako kažu – da gradske vlasti ne shvataju svu neozbiljnost koja je pratila cijeli ovaj projekat i da se odgovornom odnosu prema građanima od njih ne mogu nadati, dodaju da očekuju kako će se vrata Gradskog pozorišta otvoriti što prije.

Ono u šta su sasvim sigurni, dodaju – jeste da će to biti učinjeno negdje u maju, uoči podgoričkih izbora, jer je to, prema njihovim riječima, dobro poznat način rada DPS-a. Međutim, sigurni su i da su Podgoričani dobro upoznali njihove ”trikove” i da će znati da im daju adekvatan odgovor na izborima koji nas ubrzo očekuju, poručili su iz SNP-a.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor