Search
Close this search box.

SNPCG: Sramotno slušati Milatovića imputiranjem navodnih partijskih zapošljavanja u SNP-u

SNPCG: ”Građani su, nažalost, sinoć imali priliku da vide pravo lice trenutne Vlade. Mlađani ministar Milatović postao je dio onih koji misle da će kontinuiranim napadima i raznoraznim izmišljotinama na račun SNP-a svojoj novoformiranoj partiji malo dati na imidžu.”

Foto: SNP
Foto: SNP

Prema riječima ove partije, ”sramotno je bilo slušati sinoć Jakova Milatovića kako imputira Socijalističkoj narodnoj partiji navodna partijska zapošljavanja. Samozvani ekspert zaboravlja činjenicu da je prije ministrovanja bio, ni manje ni više, nego NIKO, na političkoj sceni Crne Gore, i da je, upravo zahvaljujući glasovima časnih i postojanih članova SNP-a, ničim zasluženo došao u poziciju da, sa mjesta ministra blati one koji su ga na isto doveli. ”

Za kratko vrijeme, dodaju oni, je zaboravio da ni on, ni drugi mlađani ministri niti jednom do sada nijesu podigli glas protiv prethodnog režima, dok su, prema njihovom zaključenju, časni članovi SNP-a  više od 20 godina bili izloženi otvorenim napadima i progonima.

Kako ističu, SNP je od starta upozoravao da Milatović i njemu slični imaju jedan jedini cilj, a to je da, ”uz pomoć novca građana Crne Gore i zloupotrebom državnih resursa dođu u poziciju formiranja nove partije. ” Dodaju da neće podsjećati Milatovića da su bliski članovi porodice, prijatelji i kumovi vladinih zvaničnika u međuvremenu zapošljeni u javnoj upravi ili državnom preduzeću, dodajući da ne pominju mjesto direktorice Sektora za finansije i ekonomske poslove u CGES-u.

”Neće biti da su to, kako Vi kažete, uhljebi iz naše partije!”- poručili su oni.

SNPCG: -”I na samom kraju i poslije svega, valjda Vam je jasno, ministre Milatoviću, da osnovna kultura nalaže da svaki put ustanete kada se pomene ime Socijalističke narodne partije! Vrlo dobro znamo da je svim partijama i pokretima SNP glavna meta u kampanji za Berane, ali naša kampanja je takva da se ne takmičimo u nadglasavanju i vrijeđanju drugih, već u predstavljanju rezultata koje smo ostvarili. I zato: možete da nas mrzite, da nas ne podržavate, da nas ne volite, ali nas morate poštovati,” -piše u saopštenju ove partije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor