Search
Close this search box.

SNP o Novoviću: Pravi čovjek na pravom mjestu; Katnićev rad unazadio Crnu Goru

Socijalistička narodna partija pozdravlja izbor Vladimira Novovića za specijalnog državnog tužioca Crne Gore, uz uvjerenje da konačno imamo pravog čovjeka na pravom mjestu – navodi se u njihovom saopštenju.

Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Pred gospodinom Novovićem je puno posla, navode oni, nadajući se da će svojim profesionalnim i predanim radom uspjeti da postigne očekivane rezultate i da će biti nezavisan, nepristrasan i potpuno profesionalan, kako bi pravda konačno ugledala svjetlost dana. Očekuju da će se konačno zatvoriti poglavlja 23 i 24 koja su kočnica naše države prema EU. Organizovani kriminal i korupcija biće pod lupom izabranog tužioca koji će se, kako su istakli u saopštenju, baviti svojim poslom u skladu sa zakonom.

SNPCG: ”Nakon lošeg rada gospodina Milivoja Katnića, koji nije pokazao rezultate i koji je unazadio Crnu Goru što se tiče pomenutih poglavlja i uveo veliko nepovjerenje u tužilaštvo, nadamo se da će gospodin Novović osvjetlati obraz tužilačke organizacije i da će pravda konačno postati osnovna vertikala naše države.”

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor