SNP Demokratama: Brutalne izmišljotine na račun SNP-a pokušaj povratka na političku scenu

Prema riječima SNP-e, vođeni interesima građana Crne Gore i potrebe da se što prije odblokira evropski put i pristupi rješavanju nagomilanih problema, Glavni odbor ove partije je donio svoju odluku. Na sve optužbe, kako su kazali, imaju jednostavan odgovor da im je na prvom mjestu odgovornost prema građanima i biračima.

Takođe ističu da, “suočeni sa fijaskom na protestima zbog propale politike koju vode, Demokrate imaju izgleda jedini cilj da, brutalnim izmišljotinama na račun SNP-a, pokušaju da se ozbiljnije vrate na političku scenu Crne Gore. I svaki put, izmišljaju na isti ili sličan način, nazivajući izdajnicima rukovodstvo naše partije. Ipak, zaborav kod našeg časnog i istrajnog članstva ne postoji, tako da su nam još uvijek svježa sjećanja na izdajničke pohode iz SNP-a vrhuške Demokrata, koju su, i tada, zarad svojih sitnih privilegija i fotelja prodali sebe i svoj obraz. Ali to je njihov problem, i taj krst izdajnika i prevaranata neka sami nose, jer su ga “pošteno” zaradili.“

Kako su naglasili, uvijek će ih podsjećati “da je njihov lider slavodobitno izjavljivao kako nije bitno ni kojim jezikom govore, niti u koju crkvu idu, želeći kako su kazali iz ove partije, da na taj način kaže da je jedina njihova vjera – vjera u fotelju, zaboravljajući da jednog dana stižu na naplatu sve vrste demagogije, izmišljotina i prevara.“ Vjeruju, istakli su, da im je jasno da uskostranačka politika porodičnih zapošljavanja na visokim pozicijama može biti samo, dodaju, njihova trenutna, prolazna privilegija, i da je za vođenje ozbilje politike potrebna mudrost, iskustvo i istrajnost.

SNP će učiniti sve da sadašnjost i budućnost Crne Gore bude bolja, porucili su oni, kao i da postanu, dodaju, članica EU, država socijalne pravde, stabilna, očišćena od korupcije i kriminala. Potrebna im je evropska i reformska država, “i ova partija će, svidjelo se to nekima ili ne, istrajati na tom časnom putu, putu pomirenja i boljeg života svojih građana,“- poručili su oni.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor