Sekretar SD-a kritikuje URA: Do izbora će otvoriti prodavnicu bijele tehnike

Neko će raditi na sektoru za televizore, neko na sektoru za mobilne telefone i dekodiranje istih, a neko (iz medijskog ešalona) na sektoru gdje se prodaju pegle, poručio je Čelanović

Građanski pokret URA će do narednih izbora moći da otvori prodavnicu bijele tehnike, saopštio je generalni sekretar SD-a Miloš Čelanović.

– Neko će raditi na sektoru za televizore, neko na sektoru za mobilne telefone i dekodiranje istih, a neko (iz medijskog ešalona) na sektoru gdje se prodaju pegle. Možda je rad u sektoru za peglanje najzahtjevniji trenutno jer ovo što smo imali priliku da vidimo i čujemo od strane visokih funkcionera URE je toliko izgužvano (a i zaprljano) da nijedna pegla ne pomaže. A što se prljavštine tiče,možda je neko dobio veš-mašinu, ko zna. Takođe, uz ovu radnju vidim neki manji ugostiteljski objekat koji posjeduje licencu za prodaju duvanskih proizvoda (u magacinu ima skoro cijeli šleper pa da se ne baci). I za kraj…neka knjigovođa ove prodavnice zna da će imati privilegiju voditi bilanse u kožnim rokovnicima, vjerovatno sa zelenim omotom-nek’ miriše na ekologiju- naveo je Čelanović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor