Search
Close this search box.

SAVIĆEVIĆ: Ne treba previše respektovati bilo koju reprezntaciju

Odlična igra i pobjeda nad Rumunijom na startu grupe B3 UEFA Lige nacija za sada je ,,arhivirana“ u glavama fudbalera Crne Gore.

Već u utorak slijedi gostovanje Finskoj u Helsinkiju, što predstavlja novi težak izazov za ekipu koju sa klupe predvodi Miodrag Radulović.

– Baš smo prezadovoljni kako je prošla sinoćnja utakmica. Bilo je lijepo poslije meča, imali smo večeru, družili se. Bila je jako lijepa atmosfera generalno je ovdje i to što smo željeli na utakmici, to smo i ostvarili, ono što je selektor tražio od nas. Prije svega da poštujemo protivnika, ali i da igramo našu igru, da idemo na tri boda, što smo i ostvarili, istakao je vezista ,,sokola“ Vukan Savićević.

Fudbaler turskog Samsunspora očekuje tešku utakmicu u Helsinkiju, najsjeverniju prijestonicu Evropske unije.

– Mislim da neće biti neke razlike u toj utakmici u odnosu na duel sa Rumunijom. Kvalitet protivnika je sličan, isto su čvrsti kao Rumuni, tako da ne treba da očeujemo nešto previše drugačije. Ne treba potcijenjivati nikoga, ali ni ne treba previše respektovati bilo koju reprezntaciju. Mi smo najbolji igrači ovdje, koje je pozvao selektor koji u ovom momentu igraju i u fudbalu je sve moguće. Može svako svakoga da dobije i to je najvažnije po meni. Mislim da samo uz takav pristup možemo i da uradimo nešto veliko, smatra Savićević.

Posebno je istakao odličnu atmosferu u redovima ,,sokola“.

– Vidio sam jedan naslov na internetu gdje je selektor rekao da dišemo kao jedan. Stvarno je tako izgledalo. Tu sam evo već nekoliko godina i onako baš smo djelovali onako ujedinjeno i iskreno sam baš prezadovoljan zbog toga kako izgledamo na terenu, zaključio je vezista ,,sokola“.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor