Ratko Knežević o svom kumu: Milo je notorni kriminalac, lopov i švercer cigareta i kokaina!

Biznismen Ratko Knežević, nekada blizak saradnik aktuelnog crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića, na svom Facebook profilu podijelio je članak sa Libertas.pressa gdje piše da je kako je Glavni specijalni tužilac Vladimir Novović ponovo otvorio slučaj MANS-a gdje se za organizovani kriminal optužuju predsjednik države Milo Đukanović, predsjednik Atlas grupe Duško Knežević, Duško Ban, Željko Mihailović i i bivši direktor Uprave za sprječavanja pranja novca, Predraga Mitrovića.

Knežević kaže da je ovo razlog rušenja Vlade Dritana Abazovića

„Evo zašto je nakon hapšenja predsjednice Vrhovnog Suda, predsjednika Trgovačkog Suda, i partnera sa Djukanovićem na UDG Veselina Vikotića, čiji je tim “orobio” najveću vinariju u ovom dijelu svijeta, trebalo srušiti Dritana Abazovića. Evo zašto je trebalo pitanje Crkve vratiti na stol. Iako sam objasnio u tekstu u Vijestima od 04/08 kako je upravo Đukanović bio glavni i jedini partner SPC u Crnoj Gori od 1990. do 2019.″, kaže Knežević.

Biznismen dodaje da Crna Gora ima predsjednika države koji je notorni kriminalac.

„Lopov, švercer cigareta, pokrovitelj šverca kokaina, čovjek koji sa svojom familijom ima “piece in any action” u bilo kojem poslu u CG: trajekt Kamenari -Lepetani, Aman Sv Stefan, auto put Bar Boljari, Porto ovaj, Porto onaj, Aluminijski, vjetroelektrane, mini elektrane.. Đukanović je uzrok, početak i kraj svih crnogorskih problema, bauljanja te države i tog društva poslednjih 30 godina kroz prostor i vrijeme“, naglašava Knežević.

Kako je precizirao, “Milo” je najskuplja, ona koja ju je najviše koštala, crnogorska riječ.

„Dok se njegova hobotnica ne raskrinka i dok se glava i pipci ne privedu pravdi, sve ostalo je dragi crnogorski državljani mlaćenje prazne slame“, zaključio je biznismen.

izvor.adria tv

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor