Radunović: Donesite 32 potpisa, pa zovite NSD za sto

„Umorni smo od pregovaranja sa političarima koji nisu sposobni da se izdignu iznad partijskog interesa i da sagledaju širi društveni aspekt, a posebno da se izbore sa sopstvenom sujetom“

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović poručio je da ako inicijatori sastanka stare parlamentarne većine ne izađu pred njih sa 32 potpisa, na razrađenoj i pisanoj inicijativi o ciljevima i strukturi Vlade, da će Nova srpska demokratija (jedan od konstituenata DF-a) smatrati „da se fingira dijalog i da je to magla inicijativa, klasičan bleferski potez, neozbiljan politički pamflet“.

„Demokratski front je uložio ogromnu energiju i najbolje namjere u pronalaženje rješenja i stvaranje ambijenta za formiranje vlade od pobjednika izbora 30. avgusta 2020. godine. I kada je DPS rušila 42. vladu i kada je DPS rušio 43. vladu“, napisao je Radunović na Fejsbuk profilu.

On je naveo i da su umorni „od pregovaranja sa političarima koji nisu sposobni da se izdignu iznad partijskog interesa i da sagledaju širi društveni aspekt, a posebno da se izbore sa sopstvenom sujetom“.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor