Search
Close this search box.

Radonjić: Da odigramo još borbenije i čvršće i da pobijedimo

Crvena zvezda i Partizan će četvrti meč odigrati danas od 18:30 u hali “Aleksandar Nikolić”, a domaćin će biti Partizan

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je na jučerašnjoj konferenciji da želi da njegova ekipa odigra dobru utakmicu u četvrtom meču finalne serije ABA lige.

Crvena zvezda u finalu igra protiv Partizana, a trenutni rezultat u seriji je 2:1 za Zvezdu.

“Želimo da odigramo dobru utakmicu u okonostima u kojima bi košarka bila na prvom mjestu. Tu mislim na uslove za igrače, jer je parket bio izuzetno klizav i predstavljao je zaista veliki problem za sve”, izjavio je Radonjić, a prenio klub.

Radonjić je rekao da želi da njegov tim “odigra još borbenije, još čvršće” i takvom igrom stigne “do rezultata koji želi”.

Košarkaš Zvezde Stefan Marković izjavio je da njegov tim treba da odigra čvrstu utakmicu sa dosta energije.

“Očekuje nas još jedna utakmica u rasponu od 48 sati. Želimo da odigramo čvrstu utakmicu, sa mnogo energije i nadam se da će uslovi biti dobri jer je klizav parket zaista bio problem svima koji su na njega izašli u srijedu uveče”, rekao je Marković.

Crvena zvezda i Partizan će četvrti meč odigrati danas od 18:30 u hali “Aleksandar Nikolić”, a domaćin će biti Partizan. Zvezdi je potrebna još jedna pobjeda da odbrani titulu u ABA ligi, u slučaju pobjede Partizana igraće se peta utakmica, a domaćin bi bila Zvezda.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor