Pucnjava u Nikšiću, ranjene dvije osobe

Dvadesetdevetogodišnji Šćepan Todorović zadobio je povrede opasne po život, dok je Vuksan Kuveljić, 91. godište, lakše povrijeđen u pucnjavi koja se dogodila jutros kod jednog noćnog kluba u Nikšiću. Policija traga za osobom koja je nanijela povrede dvojici muškaraca, saopšteno je iz Uprave policije.

Pucnjava se dogodila jutros oko 3.35 sati kod noćnog kluba Diamond, u blizini autobuske stanice u Nikšiću, potvrđeno je Portalu RTCG iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije.

„Jutros oko 3.35 časova policija je obavještena od strane građana da je ispred jednog noćnog kluba došlo do verbalnog i fizičkog konflikta između više lica“, navodi se u saopštenju policije.

Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice Nikšić Marko Mitrović je za TVCG rekao da je jedan od učesnika pucnjave ustrijeljen u regiji desnog rebarnog luka, i povrijeđeni su mu jetra,želudac i debelo crijevo.

On je zadobio po život opasne povrede. Operisan je, trenutno stabilnih vitalnih parametara, smješten u jedinici intenzivne njege”, saopštio je Mitrović.

Kuveljić je po njegovim riječima, lakše povrijeđen.

“V.K. ima prostrelnu ranu u regiji desne slabine, u sloju potkožnog tkiva, vraćen na kućno liječenje”, saopštio je Mitrović.

Policija traga za bjeguncem.

„Policijsko – tužilačke mjere i radnje u ovom predmetu su u toku i javnost će biti blagovremeno obaviještena o rezultatima preduzetih radnji“, navodi se u saopštenju.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor