„Premijera birati za stolom 30. avgusta, bez sujete i maksimalizma“

Prava Crna Gora je spremna da manjinski podrži novu Vladu 30. avgusta samo da se ispoštuje volja građana koja je iskazana na izborima prije dvije godine, za što se borimo od prvog dana, kazao je lider te partije Marko Milačić.

„Pozdravljamo stav Jovana Vučurovića da premijera biramo za stolom 30. avgusta, između sebe, bez sujete i maksimalizma. Nije demokratski za premijera forsirati nekoga zbog toga što je participirao u grantovima, ili nekoga zbog toga što je participirao isključivo u ličnom biznisu i sticao lično bogatstvo“, kazao je Milačić.

Zbog toga je, kako je rekao, „važno sjesti za sto 30. avgusta, jer „u tehničkoj Vladi sjede ministri koji po Crnoj Gori izvode radove za ‘neke strukture'“.

„Pa je onda i ta Vlada, koliko god nekima bila i dalje udobna, mjesto odakle se izvode radovi ‘za neke strukture’, a za stolom 30. avgusta nema ‘nekih struktura’, već samo onih koji izvode radovi za građane koji su pobijedili 30. avgusta. Prava Crna Gora je spremna da manjinski podrži novu Vladu 30. avgusta samo da se ispoštuje volja građana koja je iskazana na izborima prije dvije godine, za što se borimo od prvog dana“, poručio je Milačić.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor