Search
Close this search box.

Platforme se vraćaju na velika vrata ovog ljeta

Sandale sa platformom nude i stabilnost i glamur, a svijet se u njih ponovo zaljubljuje ljeta 2024.

Sandale na platformu su se vratile i to je bilo sasvim jasno posle Chloe revije na proljećnoj nedjelji mode. I to nije zahvaljujući pisti, niti prikazanim modelima. Sve influenserke iz prvog reda nosile su potpuno isti model sandala na platformu. Sijena Miler, Lija Kebede, Pat Klivlend i Džordžija Mej Džeger – sve u istom modelu!

Model koji su obožavale žene sedamdesetih, onaj koji je vaskrsao kroz espadrile tokom osamedesetih, ponovo nas zaokuplja pedesetak godina kasnije.

GETTY IMAGES-FREDERICK M. BROWN

 

Da li su sandale sa platformom u modi 2024?

ko vas već nismo ubijedile, možda nije zgoreg znati da su se one pojavile na pistama nekih vodećih brendova. Khaite, Amina Muaddi i Vandler, kao i luksuzni teškaši Gucci i Versace su predstavili modele sa platformom. Ovo i ne čudi kada se zna da je 2024. godina renesansa boho stila. Vraćaju nam se rimljanke, vraćaju se espadrile, a sada i kožne sandale sa debelim đonom,piše lepotaizdravlje.rs

I, očigledno, žene su to dobro prihvatile. Prodaja sandala sa paltformom porasla je za čak 75 odsto u poslednjih šest mjeseci. Espadrile su ubjedljivo najpopularnije sandale ovog tipa koje se kupuju, a odmah za njima je klasičan kožni model sa otvorenim prstima.

Kako nositi platforme ovog ljeta?

Postoje dva estetska tabora kada je u nova etstetika ovakvih sandala; minimalističke i boho. Kojim god putem da kreneme, stvorite autfit koji je udoban i praktičan, ženstven.

 

Izvor: DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor