Search
Close this search box.

Pepić čovjek za uspjeh

Sjajni ofanzivac drugu godinu zaredom izborio ulazak u Prvu ligu

Dejan Pepić, čovjek koji je predodrenjen za uspjeh. Prije dvije sezone bio je fenomen – na polusezoni bio je prvi sa Arsenalom u Drugoj ligi, pojačao je Mornar i sa njim kao prvoplasirani izborio Prvu ligu. Pepić je u dresu Mornara blistao, bio jedan od oslonoaca ekipe koja je bila hit elitnog ranga. Na polusezoni vratio se u Arsenal. I, naravno pogurao Tivćane ka Prvoj ligi i istorijskom uspjehu. Još jedna potvrda gdje je Pepić, tu je uspjeh zagarantovan.

Nakon još jedne polusezone u Drugoj ligi, koju je kvalitetom definitivno davno prevazišao, pitanje je šta će sada uraditi izvanredni ofanzivac…

– Poslije teške polusezone za mene i opet ulaska u Prvu ligu, prošle godine sa Mornarnom, sada sa arsenalom, možda je vrijeme da se napravi korak više – iskren je Pepić.

Sjajnim partijama skrenuo je pažnju na sebe. Nakon povratka u Arsenal, Pepić je na 14 utakmica postigao sedam golova, uz pet asistencija.

– Postoje određene ponude, kako iz Druge lige, tako i iz Prve. Ali, moja je obaveza da prvo obavim razgovor sa ljudima iz Arsenala, što naravno ne znači da nijesam raspoložen da pričam sa ostalim klubovima. Uvijek sam na raspolaganju i spreman za saradnju. Postoji mogućnost da odem i u inostranstvo, ali ta opcija će se teže realizovati, ali ostaje da vidimo šta će biti – otkriva Pepić.

Arsenal će uskoro krenuti sa priprema za istorijsku sezonu i debitantski nastup u elitnom rangu.

– Pred Arsenalom je velika obaveza da zadrži kostur tima i naravno da se što bolje pojača za predstojeću sezonu. Ako ostanem u klubu trudiću se da ekipa napreduje iz dana u dan i da onaj cilj koji se zacrta bude ostvaren. Biće veoma teško, jer je svaka ekipa kvalitetna, a tu prednjače Budućnost, Sutjeska,. Dečić, Mornar, ali siguran sam da će i Arsenal imati šta da pokaže, sa mnom ili bez mene – jasan je Pepić.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor