Search
Close this search box.

Pehar Eurobasketa u utorak i srijedu u Crnoj Gori

Trofej će Dvorskom trgu na Cetinju biti sjutra od 19 do 20 časova, a u srijedu od 18 do 20 na Trgu nezavisnosti, te od 20 do 22 u Njegoševom parku. U glavnom gradu će na manifestaciji biti i nekoliko igrača nacionalnog tima

„Trophy Tour 2022”, kojim FIBA promoviše Eurobasket u Njemačkoj, Gruziji, Češkoj i Italiji, počeo je krajem marta u Bugarskoj.

Jedanaesta zemlja koju će „obići” je posljednja koja je dobila pravo nastupa – Crna Gora.

Pehar namijenjen šampionu Starog kontinenta će biti prikazan navijačima na Dvorskom trgu na Cetinju, kao i na Trgu nezavisnosti i u Njegoševom parku u Podgorici.

Pored toga, foto-sesije će se obaviti i u Njegoševom mauzoleju na Lovćenu, na Svetom Stefanu, kao i na mostu Milenijum u Podgorici.

„Pozivamo gledaoce i navijače koji žele da podrže reprezentaciju da dođu i vide pehar. Očekujemo odaziv ljubitelja košarke”, rekao je generalni sekretar Košarkaškog saveza Crne Gore, Darko Ivanović.

Trofej će Dvorskom trgu na Cetinju biti sjutra od 19 do 20 časova, a u srijedu od 18 do 20 na Trgu nezavisnosti, te od 20 do 22 u Njegoševom parku. U glavnom gradu će na manifestaciji biti i nekoliko igrača nacionalnog tima.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor